Comenzi telefonice:  0720 999 200

Abonament UNTRR

UNTRR, sau Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România, este mai mult decât o simplă organizație. Înființată în 1990, UNTRR s-a dezvoltat pe principii democratice, punând accentul pe profesionalism și independență. Nu e doar un grup de oameni care lucrează în domeniul transporturilor, ci este o entitate neguvernamentală și apolitică, un reprezentant serios și dedicat pentru cei din industrie. Ne asigurăm că vocea ta și nevoile tale sunt auzite și luate în considerare într-un mediu care este în continuă schimbare și evoluție. Suntem un aliat stabil și de încredere pentru fiecare membru al comunității de transportatori rutieri.

Pentru noi este important să fii mereu pe drumul cel bun. De aceea, îți oferim Abonamentul UNTRR, la doar 600 RON+TVA pe an. Prin abonamentul UNTRR, iti oferim nu doar un serviciu, ci un parteneriat durabil, menit să te sprijine în fiecare etapă a călătoriei tale profesionale.

Top Beneficii Abonament UNTRR. Avantaje Exclusive pentru Membri

 • Îți oferim zilnic un newsletter cu informații proaspete și relevante despre transportul intern și internațional
 • Reprezentare la nivel intern și internațional
 • Suport juridic și economico-financiar
 • Îți ușurăm procesul de achiziție online a rovinietelor și a taxei de pod de la Fetești. Cu doar câteva clicuri pe www.e-rovinieta.ro și www.taxa-pod-fetesti.ro, poți cumpăra rapid și în siguranță, beneficiind și de avantaje suplimentare la plata prin ordin de plată
 • Ofertă exclusivă pentru indicatoarele “unghi mort”, obligatorii în Franța, la un preț special de doar 4,99 lei + TVA
 • Reduceri semnificative la o varietate de produse esențiale pentru transportul rutier (chingi, formulare CMR, echipamente pentru tahografe și dispozitive OBU pentru Ungaria etc)
 • Reducere de 25% la obținerea Fomularelor pe A1formular.ro
 • Poți face rezervări online pentru tunelurile Mont Blanc și Frejus pe www.portaltransport.ro și te bucuri de un tarif cu 20% mai mic decât cel standard pentru fiecare trecere.
 • Discount la serviciul de obținere viza pașaport pentru șoferi
 • Soluție pentru gestionarea eficientă a datelor din tahograful digital și cardul de conducător auto pe https://tachoweb.ro/

La UNTRR, nu doar urmărim evoluția industriei transporturilor, ci suntem parte activă în modelarea acesteia. Angajamentul și dedicația noastră față de fiecare membru reflectă viziunea noastră de a crea un mediu în care fiecare transportator să prospere. Aici, fiecare voce contează, fiecare membru este valoros, iar fiecare călătorie este o poveste de succes în devenire. Vă invităm să fiți parte din această călătorie împreună cu noi, pentru un viitor mai strălucit în lumea transporturilor rutiere.

 • Pentru orice detalii adiționale sau clarificări, vă stăm cu plăcere la dispoziție. Nu ezitați să ne contactați la numărul 021-336.77.88, unde echipa noastră prietenoasă și dedicată vă va asista cu toate informațiile de care aveți nevoie.
Ne găsiți și pe SICAP

Puteți solicita achiziția produsului dorit și prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Plată online securizată

cu card Visa ori Mastercard sau prin ordin de plată

Livrarea este gratuită

pentru comenzi ce depășesc 500 lei (fără TVA).

Puteți comanda pe site non-stop

sau telefonic în timpul programului de lucru: luni-vineri orele 8-17.