Comenzi telefonice:  0720 999 200

Serviciul de recuperare TVA

Recuperarea TVA-ului UE – Simplu, Rapid și Eficient cu UNTRR

Ai plătit TVA în Uniunea Europeană? Te ajutam să-ți recuperezi banii! La UNTRR, îți oferim suport personalizat în procesul de recuperare a TVA-ului pentru orice factură emisă în UE. Fie că e vorba de combustibil, lubrifianți, piese de schimb, taxe de drum sau alte cheltuieli, noi suntem alături de tine pentru a maximiza suma pe care o poți recupera.

Facem Recuperarea TVA-ului un Proces Transparent și Accesibil

La UNTRR, îți oferim nu doar servicii, ci și o colaborare bazată pe transparență și eficiență. Noi înțelegem complexitatea sistemelor fiscale din diferitele țări ale UE, fiecare cu particularitățile și complexitățile sale și avem expertiza necesară pentru a le transforma în procese ușor de înțeles și gestionat pentru tine. Te vom asista în fiecare etapă a procesului de recuperare si vom lucra îndeaproape cu tine pentru a identifica și valorifica toate oportunitățile de recuperare a TVA-ului.

Este esențial să reții că oportunitatea de recuperare a TVA-ului este disponibilă pentru fiecare an fiscal, iar această posibilitate nu se extinde de la un an la altul. Astfel, este crucial să depui toată documentația necesară pentru fiecare țară în parte la sfârșitul fiecărui an fiscal. Suma recuperata va fi viratî direct de cître autoritatea fiscală a fiecărei țări prin intermediul nostru, în funcție de legislația respectivei tari.

Documentația Necesară – Simplificată pentru Tine!

Pentru a lansa procedura de recuperare a TVA-ului, procesul nostru începe cu colectarea unor documente esențiale, care ne permit să acționăm eficient și precis în numele afacerii tale. Documentele de care avem nevoie sunt:

  • Contractul de Prestări Servicii: Acesta este un acord între firmele noastre care stabilește cadrul cooperării noastre.
  • Certificatul de Înmatriculare al Firmei Tale: O copie a acestui document este esențială
  • Împuternicire Notarială pentru Depunerea Electronică a Declarațiilor: Acest document ne permite să acționăm în numele tău în fața autorităților fiscale, asigurându-ne că toate procedurile sunt efectuate corect și eficient.
  • Documente Specifice Solicitate de Fiecare Țară din UE: În funcție de legislația fiecărei țări în care ai achitat TVA, pot exista cerințe suplimentare. Ne vom ocupa de identificarea și colectarea acestor documente specifice pentru a asigura conformitatea cu toate reglementările locale. Odată ce aceste documente sunt în mâinile noastre, vei putea sta liniștit știind că restul procesului este gestionat de echipa noastră.

Contactează-ne Acum și Începe Recuperarea! Banii tai merita sa fie acasă! Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a iniția procesul. Cu UNTRR, drumul către recuperarea TVA-ului este mai ușor și mai accesibil decât ai putea crede. Hai să transformăm această oportunitate într-un succes palpabil pentru afacerea ta. Scopul nostru este de a-ți ușura povara administrativă și de a transforma recuperarea TVA-ului într-un proces simplu și fără stres.

Ne găsiți și pe SICAP

Puteți solicita achiziția produsului dorit și prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Plată online securizată

cu card Visa ori Mastercard sau prin ordin de plată

Livrarea este gratuită

pentru comenzi ce depășesc 500 lei (fără TVA).

Puteți comanda pe site non-stop

sau telefonic în timpul programului de lucru: luni-vineri orele 8-17.