Comenzi telefonice:  0720 999 200

Termeni și condiții

Termeni si Conditii de utilizare magazin online www.transmag.ro

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.transmag.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

UNTRR face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în platformă, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul, telefonic sau prin e-mail, în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută. Înregistrarea comenzii nu reprezintă şi confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noştri în vederea confirmării şi stabilirii detaliilor de livrare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

www.transmag.ro este proprietate a UNTRR.

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate, scopul fiind evidenta persoanelor delegate si/sau imputernicite ale firmelor membre UNTRR, facturarea si inregistrarea platii pentru produsele si serviciile furnizate de UNTRR conform abonamentului dumneavoastră si informarea ulterioara a dumneavoastră de la distanta privind serviciul prestat, cand e cazul.

Prin comanda dvs. va dati acordul implicit pentru prelucrarea datelor personale in scopul realizarii cerintelor conform comenzii.

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi, astfel cum sunt acestea enumerate in art. 13 din Regulamentul 679/2016, respectiv:

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal – persoană vizată poate solicita dreptul de acces la datele personale, în anumite condiții.
  • Dreptul la rectificare- datele personale pot fi rectificate oricand, sau dupa caz modificate
  • Dreptul la stergerea datelor – datele prelucrate pt fi sterse, in situatia in care prelucrarea acestora nu a fost legala
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii- persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc
  • Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor
  • Dreptul de retragere a consimtamantului –retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Dreptul de a va adresa justitiei
  • Dreptul de opozitie- persoana vizata se poate opune prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul de a depune plangere – persoana ale carei date au fost prelucrate, depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la registratura UNTRR din Bucuresti, str. Ienachita Vacarescu nr. 60, sector 4, cod postal 040157 sau puteți suna la numărul 0720999216 sau puteți transmite prin e-mail la protectiadatelor@untrr.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Perioada stocare date

Datele personale ale utilizatorului  trei ani. Pentru documentele care necesitâ un termen mai lung de păstrare, potrivit dispozitiilor legale in vigoare, termenul de stocare va fi similar cu cel prevazut de legea speciala.

Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa protectiadatelor@untrr.ro

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, puteți contacta Responsabilul privind Protectia atelor la adresa protectiadatelor@untrr.ro

 


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.transmag.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.transmag.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.transmag.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

UNTRR isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.transmag.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Ne găsiți și pe SICAP

Puteți solicita achiziția produsului dorit și prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Plată online securizată

cu card Visa ori Mastercard sau prin ordin de plată

Livrarea este gratuită

pentru comenzi ce depășesc 500 lei (fără TVA).

Puteți comanda pe site non-stop

sau telefonic în timpul programului de lucru: luni-vineri orele 8-17.