Termeni și condiții

Termeni si Conditii de utilizare magazin online www.transmag.ro

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.transmag.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

UNTRR face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în platformă, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul, telefonic sau prin e-mail, în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută. Înregistrarea comenzii nu reprezintă şi confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noştri în vederea confirmării şi stabilirii detaliilor de livrare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

www.transmag.ro este proprietate a UNTRR.

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Scopul colectării datelor:  pentru a putea sa va contactam in vederea confirmarii comenzii, pentru emiterea de facturi si trimiterea prin curier a produselor comandate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, dar acestea fiind necesare realizarii comenzii dvs., refuzul dvs. determină imposibilitatea de a indeplini comanda.

Prin comanda dvs. va dati acordul implicit pentru prelucrarea datelor personale in scopul realizarii cerintelor conform comenzii.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele EuroPayment Services S.R.L., iar UNTRR nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:  procesatorului de plati cu online cu cardul bancar (in cazul platilor online cu cardul bancar) si furnizorului de servicii de curierat (in cazul utilizarii acestor servicii).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la registratura UNTRR din Bucuresti, str. Ienachita Vacarescu nr. 60, sector 4, cod postal 040157 sau prin fax la numerele 021 337 48 53 sau 021 335 48 25 sau scanat prin e-mail la office@untrr.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.transmag.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.transmag.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.transmag.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

UNTRR isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.transmag.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.